Partnerprofielen

Windt Le Grand Leeuwenburgh

Windt Le Grand Leeuwenburgh

Over Windt Le Grand Leeuwenburgh

Wie we zijn

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We zijn gespecialiseerd in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven en investeerders.

  • Insolventie en herstructurering
  • Corporate litigation
  • Corporate / M&A
  • Financiering en zekerheden
  • Commerciële contracten en procesrecht
  • Arbeidsverhoudingen en onderneming
  • IE- en geneesmiddelenrecht
  • Europees recht, staatssteun en mededingingsrecht

Onze ervaren advocaten hebben gewerkt bij nationale en internationale topkantoren en behoren tot de besten in hun vakgebied.

Werken bij WGL

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en scherpzinnige (jonge) advocaten die ons verder kunnen brengen. Onze praktijkgroepen bestaan uit ervaren advocaten op het gebied van ondernemingsrecht die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische en nauw samenwerken om de beste oplossing te realiseren voor de cliënt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door kleine hands-on teams die nauw met de cliënt samenwerken en pragmatisch en doelgericht adviseren. Dat stelt ons in staat om kwaliteit en service van het hoogste niveau te leveren, met de persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor. Dit zetten we neer met een team van gemotiveerde, collegiale en betrokken medewerkers met een Rotterdamse mentaliteit. Naast dat we hard werken, staat ook samen plezier maken hoog in het vaandel.

Kennismaken

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en wil je meer te weten komen over ons kantoor? Kom dan vooral een keer langs om een kop koffie te drinken met één van onze kantoorgenoten om vrijblijvend kennis te maken en te spreken over de mogelijkheden. Meld je aan via onze website: www.werkenbijwindtlegal.com.

Student-stage

Wil je een student-stage lopen bij ons ambitieuze en gezellige kantoor in hartje Rotterdam waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte ondernemingsrechtspecialist? Neem dan contact op met Roxanne Rietveld via 010 2617 500 of solliciteer direct via www.werkenbijwindtlegal.com

Mogelijkheden voor studenten:

Student-stages, werkstudentschappen, inhousedagen.

Meer weten over Windt Le Grand Leeuwenburgh? Klik dan hier.