Partnerprofielen

Osborne Clarke

Osborne Clarke

Branche / Vakgebied
Overig
Richting
Advocatuur, Fiscaal, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
Middelgroot
Locatie
Amsterdam

Over Osborne Clarke

Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 26 kantoren in 9 landen, met meer dan 1300 advocaten, notarissen en fiscalisten. We leveren topkwaliteit aan topcliënten. Verder doen wij het écht anders.

Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Fun, work-life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij gaan voor leuk werk voor leuke cliënten. Wij hanteren geen minimum urennorm, zijn niet hiërarchisch en iedereen heeft inspraak. Wij werken op het hoogste niveau, maar zijn tegelijkertijd ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Onze expertises

Osborne Clarke is een full-servicekantoor waar experts werken én samenwerken op alle mogelijke rechtsgebieden. Met een top team staan we start-ups, scale-ups, marktleiders, investeerders, strategische partijen en internationale spelers bij op nationaal en internationaal niveau. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en opleiding van onze mensen zodat wij ondernemingen kunnen bijstaan in de problemen van nu en de uitdagingen van morgen.

Topkwaliteit

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. We willen onze cliënten helpen bij de problemen vandaag en de uitdagingen van morgen. Ontwikkeling en opleiding van collega's is daarin elementair. En als iets ons kenmerkt, dan is het dat we sterk geloven in teamwork. Samen zorgen we dat cliënten succesvol kunnen zijn. Nu en in de toekomst.

Voor jouw ontwikkeling word je op dagelijkse basis professioneel begeleid door partners en andere ervaren mensen in het team. Je draait zo snel mogelijk mee in het team en krijgt van ons het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te doen waar jij talent voor hebt. Wij verwachten van jou een gezonde dosis nieuwsgierigheid en leergierigheid. Dit zorgt ervoor dat onze mensen groeien en we als kantoor de beste worden in ons vak.

Internationaal kantoor

We zijn een internationaal kantoor. Je werkt niet alleen dagelijks samen met de mensen binnen de multidisciplinaire teams van het Nederlandse kantoor, maar ook veel met collega's uit Berlijn, Madrid, Milaan, Londen, New York, Singapore of één van de vele andere buitenlandse kantoren die wij hebben. Als je daar energie van krijgt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je meer weten over Osborne Clarke? Kom alles te weten via https://werkenbij.osborneclarke.nl/.