Partnerprofielen

9Corporate

9Corporate

Branche / Vakgebied
Overig
Richting
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
Klein
Locatie
Rotterdam

Over 9Corporate

Onze achtergrond

9Corporate is het eerste onafhankelijke M&A advocatenkantoor in Rotterdam dat volledig is gespecialiseerd in nationale en internationale M&A transacties en corporate advies. Het kantoor is opgericht in december 2021 en is binnen een jaar gegroeid naar negen advocaten.

9 komt van de negende verdieping van het kantoor waar de oprichters elkaar tien jaar geleden hebben ontmoet en intensief met elkaar hebben samengewerkt. Er bestond daar een bijzondere en inspirerende sfeer: een hechte club van inhoudelijk sterke advocaten, waar met name heel veel plezier werd gemaakt. Deze dynamische werkomgeving en cultuur is, samen met de Rotterdamse no-nonsense benadering, waar 9Corporate voor staat.

Naast de mensen vinden wij ook de omgeving waar je werkt belangrijk. Om die reden hebben wij gekozen ons te vestigen in Microlab Rotterdam, een vooruitstrevende co-working gemeenschap van inspirerende jonge bedrijven, midden in het centrum van Rotterdam.

Zo zijn wij wat betreft filosofie, cultuur en locatie niet het gebruikelijke advocatenkantoor, maar wel met de kennis en kunde die past bij de top van de M&A markt.

M&A persoonlijk gemaakt

Een M&A transactie doe je niet alleen. Of je nu start als student-stagiair, studerend juridisch medewerker of (gevorderd) advocaat, bij ons ben je direct onderdeel van het team en werk je onder begeleiding mee aan transacties. We werken in kleine teams nauw samen met de cliënt, waarbij kwaliteit voorop staat en de cliënt erop kan vertrouwen dat wij het best mogelijke resultaat neer zullen zetten.

Onze passie voor het vak en onze brede ervaring stellen ons in staat dat te doen. Die kwaliteit vormt de basis en daar investeren we met onze mensen in, maar wij dagen onze mensen en onszelf ook uit om in andere opzichten het beste uit zich/onszelf te halen. Wij geloven erin dat je professionele ontwikkeling hand in hand moet gaat met je persoonlijke ontwikkeling om een topadvocaat te worden. Dat is maatwerk. Binnen 9Corporate bieden we je de ruimte om samen met ons daarmee aan de slag te gaan zodat je carrière vliegend van start gaat.

Kennismaken of stage lopen?

Op www.9corporate.nl/careers vind je meer informatie over de mogelijkheden voor student-stages en onze andere vacatures. Wil je kennis met ons maken of heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar werken@9corporate.nl of bel ons op 010 311 8760.