Juridisch medewerker (parttime, 8-24 uur p/week)

Juridisch medewerker (parttime, 8-24 uur p/week)

Bedrijf
InPublic
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands
Richting
Jurist

Omschrijving

Juridisch medewerker (parttime, 8-24 uur p/week)

Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden op de afdeling bezwaren!

Zet de zoekmachines maar uit, want als juridisch medewerker bezwaren ben je hier op het juiste adres.

Bij InPublic doen we het namelijk net even anders; daar waar het beter en vernieuwend moet, zijn wij onderscheidend. En jij kan daar onderdeel van zijn. Lees snel verder en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Voor ons Hoofdkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek een juridisch medewerker voor de afdeling bezwaren 8 – 24 uur per week.

Als Juridisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van bezwaarschriften inzake parkeerbelasting binnen de daarvoor gestelde termijnen. Verder bestaat je takenpakket uit:

Het registreren en rubriceren van de bezwaarschriften. Je verzamelt relevante informatie bij parkeerder, parkeercontroleur, wet- en regelgeving en jurisprudentie en stelt besluiten op. Je zorgt ervoor dat je in lijn met de Algemene wet bestuursrecht werkt. Jouw kennis van wetgeving en jurisprudentie op dit gebied actueel is. Je rapporteert de voortgang van de werkzaamheden en signaleert verbeterpunten. Je voert overleg met je collega’s van afdeling bezwaren.

Je komt terecht in een fijn jong en dynamisch team met collega’s die graag vooruit willen. Je werkt veel zelfstandig, maar kan natuurlijk bij je team terecht voor een klankbord.

Wat vragen wij?

  • Een zelfstandig en proactieve medewerker die durft aan te pakken.
  • Een juridische opleiding of relevante juridisch werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wat bieden wij jou?

Wij denken dat dienstverlening anders en beter kan: eenvoudiger en persoonlijker. Daarmee maken we het verschil en dat willen we ook doen voor onze medewerkers. We investeren in trainingen, in een sterk en gemotiveerd team waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Natuurlijk horen daar ook goede arbeidsvoorwaarden bij en een salaris dat past bij de functie en werkervaring.

  • Een vast salaris op basis van jouw kennis- en ervaringsniveau;
  • Vakantie-/ verlofdagen;
  • Pensioensregeling;
  • Vakantiegeld;
  • Trainingen en opleidingen betaald door InPublic
  • Elke middag lunchen op kosten van de werkgever
  • Flexibel zelf je uren in delen (werkdagen ma t/m zo tussen 07:00 en 22:00)

Heb ik je interesse gewekt? Mooi! Solliciteer direct en wie weet wordt dit jouw nieuwe baan! Stuur je CV  naar personeelszaken@inpublic.nl of bel 06-28425829.