Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
 


Sport Commissies

De naam zegt het al: de Sport Commissie organiseert alle sportieve activiteiten van de JFR. Naast het stilzitten tijdens het harde studeren geeft de Sport Commissie studenten een mogelijkheid om toch actief bezig te zijn! Van golfen en squashen tot de organisatie van een groot voetbaltoernooi, het aanbod aan sporten is zeer divers. Ook worden er ook formele activiteiten georganiseerd over de interessante combinatie van sport en recht, zoals een college over Sportrecht door een bekende sporter.

De Sport Commissie organiseert ook de jaarlijkse JFR Skireis in januari. Het is aan de commissie om een geschikte bestemming te vinden met genoeg après-ski mogelijkheden. Daarna is het ook aan de commissie om met een succesvolle promotie de wintersportliefhebbers te vinden. Kortom: de Sport Commissie een ontzettend actieve commissie!

E-mail: [email protected]

Op de foto, v.l.n.r.: Siebe Been (verantwoordelijk bestuurslid), Wessel Spaninks, Darnel Sedney, Olivier Beneder, Ivar Oostrom (commissievoorzitter) en Sietse van Driesten.

Werkdruk 1 - 3 uur per week
Loopt van  september - juli
Sollicitatieperiode juni