Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
 


Minor Commissie

De minor ‘Crossing borders’, ontwikkeld door de JFR en Erasmus School of Law (ESL), is onderdeel van het minorenprogramma van ESL. Tijdens deze minor zal de Minor Commissie met de groep studenten naar een interessante bestemming reizen om hier aan een rechtsvergelijkend onderzoek te werken. 

Het is nu het vijfde jaar dat de JFR in samenwerking met Erasmus School of Law de minor Crossing Borders organiseert. Voordat deze samenwerking begon, organiseerde de JFR ieder jaar de zogenaamde ‘JFR Talent Trip’. Dit was een reis naar een verre bestemming waar vooraf en ter plaatse onderzoek plaats vond. 

Na New York, Londen, Athene en Scandinavië waren afgelopen jaar Hamburg en Antwerpen aan de beurt. 

Naast het onderzoek zullen er natuurlijk andere activiteiten plaatsvinden. Het is aan de Minor Commissie om een programma vol met sociale, juridische en culturele activiteiten samen te stellen. Als commissielid draag je verder de verantwoordelijkheid de deelnemers bij te staan en te begeleiden door de stad. Je zult dus met de groep meereizen, maar niet inhoudelijk deelnemen aan het onderzoek. Tijdens de uren van het onderzoek gaan de leden van de Minor Commissie zelf de routes en de stad verkennen. Deze commissie begint in het midden van het jaar en loopt door tot en met de minor in november.  

E-mail: [email protected]

Commissiesollicitaties voor de Minor Commissie 2018-2019 gaan in februari 2019 open.

Werkdruk 3 - 5 uur per week
Loopt van  maart - oktober
Sollicitatieperiode februari