Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Congres

Wil jij je verder verdiepen dan de colleges? De Congrescommissie organiseert door het jaar heen gastcolleges voor verschillende bachelorvakken en lunchlezingen. Het doel is om meer verdieping te bieden naast de ‘gewone’ colleges. De Congrescommissie zet zich in om interessante sprekers naar Rotterdam te halen om studenten te inspireren. Mensen uit het werkveld kunnen een verrassende kijk hebben op de stof die in de colleges wordt behandeld.

De commissieleden hebben contact met allerlei soorten sprekers. Zodra een bezoek van een spreker rond is, doen zij hun best om de zaal te vullen met geïnteresseerde studenten. Op de dag zelf ontvangen en ontmoeten ze natuurlijk de spreker.

De sprekers die de JFR in het recente verleden naar Rotterdam heeft gehaald zijn onder andere staatssecretaris Fred Teeven, mr. Gerard Spong en mr. Oscar Hammerstein. De Congrescommissie is perfect voor jou als je inspirerende activiteiten wilt neerzetten met interessante sprekers!

Email: [email protected]

Op de foto, v.l.n.r.: Tycho Mol (verantwoordelijk bestuurslid), Paulien van der Meer, Valérie van Vooren, Jan Wiegerinck, Jan de Wit (commissievoorzitter) en Jorrit van Es. 

Congrescommissie 2016 / 2017