Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Actieve Ledencommissie

De Actieve Ledencommissie organiseert zoals de naam al zegt de evenementen voor alle actieve leden. Deze activiteiten worden daarom ook door de actieve leden georganiseerd. Jaarlijks worden er activiteiten zoals het actievenweekend, de DisCo-dag en het bedankdiner tot in de puntjes verzorgd door deze commissie. Zo draag je binnen de commissie zorg voor het uitzoeken van de locatie en zorg je ervoor dat er zowel een verbindende activiteit vaststaat als de gelegenheid om gezellig met elkaar te drinken en te feesten. Tijdens de DisCo-dag organiseer je een activiteit waarbij de leden elkaar op een leuke manier verder leren kennen en zorg je voor de verbinding tussen commissies. Bij het bedankdiner kun je zoeken naar een mooie locatie met een exclusieve maaltijd. Daarnaast zijn er ook nog genoeg andere mogelijkheden om andere, nieuwe activiteiten te organiseren voor de actieve leden.

Een andere taak van deze commissie is het bieden van ondersteuning tijdens de JFR-borrels en bepaalde feesten. Hier gaat het met name om de logistiek rondom de borrels en de feesten, waar onder andere het bijhouden van de gastenlijst en het geven van polsbandjes aan de deur bij hoort. Zo krijg je als commissielid binnen de Actieven Ledencommissie een hele hechte band met alle (actieve) leden van de JFR. 

Email: [email protected]

Op de foto, v.l.n.r.: Diederik van der Put (verantwoordelijk bestuurslid), Julia Dingenouts, Jorn van Dijk, Lies van Duin (commissievoorzitter), Rivver van der Vlist en Kim Willemse.

Actieve Ledencommissie 2016 / 2017