Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Actieve Ledencommissie

De Actieve Ledencommissie organiseert zoals de naam al zegt de evenementen voor alle actieve leden. Deze activiteiten worden dus ook door de actieve leden georganiseerd. Zoals elk jaar zijn de evenementen die hieronder vallen het actievenweekend, de DisCo-dag en het bedankdiner. Zo kun je tijdens het actievenweekend je eigen locatie uitzoeken waarop je zorgt dat er zowel een verbindende activiteit is als de gelegenheid om gezellig met elkaar te drinken en te feesten. Ook zal het actievenweekend dit jaar aan het begin van het jaar plaatsvinden waardoor de leden gelijk op meerdere manieren met elkaar kennis kunnen maken. Tijdens de DisCo-dag organiseer je een activiteit waarbij de leden elkaar op een leuke manier verder leren kennen en zorg je voor de verbinding tussen commissies. Bij het bedankdiner kun je zoeken naar een mooie locatie met een exclusieve maaltijd. Daarnaast zijn er ook nog genoeg andere mogelijkheden om andere, nieuwe activiteiten te organiseren voor de actieve leden.

Vanaf aanstaande jaar zullen ook de borrels en bepaalde feesten onder de Actieve Ledencommissie vallen. Dan gaat het met name om de logistiek rondom de borrels en de feesten. De Actieve Ledencommissie krijgt dus aanstaande jaar meer taken op zich en doordat ook de borrels eronder gaan vallen krijgen ze een hechtere band met de (actieve) leden van de JFR. 

Email: [email protected]

Op de foto, v.l.n.r.: Diederik van der Put (verantwoordelijk bestuurslid), Julia Dingenouts, Jorn van Dijk, Lies van Duin (commissievoorzitter), Rivver van der Vlist en Kim Willemse.

Actieve Ledencommissie 2016 / 2017