Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Voorzitter

Bij de Voorzitter ligt de uitdaging ervoor te zorgen dat de individuele bestuursleden goed met elkaar samenwerken en er gedurende het hele jaar een fijne werksfeer en ‘’teamspirit’’ in de bestuurskamer heerst. De Voorzitter is het boegbeeld van de vereniging en eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Deze zal dan ook zowel naar binnen als naar buiten altijd herkenbaar en bekend moeten zijn. Je draagt immers de vereniging uit.

De taken van de Voorzitter bestaan verder vooral uit het vertegenwoordigen van de vereniging bij zowel formele als informele gelegenheden, het plannen, voorbereiden en voorzitten van alle vergaderingen, contact onderhouden met zeer diverse instanties binnen en buiten Erasmus School of Law en zitting nemen in het bestuur van de Alumnivereniging. 

Ook valt de acquisitie onder de taken van de Voorzitter. Zo zul je als Voorzitter verantwoordelijk zijn voor het geld dat er binnengehaald moet worden bij de verschillende advocatenkantoren en andere partners. Commercialiteit is dus een absoluut vereiste, want samen met de Commissaris Carrière zul je alle recruiters bezoeken en je mannetje moeten kunnen staan in een serieus verkoopgesprek.

voorzitter