Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
 
voorzitter

Voorzitter

De Voorzitter is het boegbeeld van de vereniging en eindverantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de vereniging. Ik ben zowel naar binnen als naar buiten altijd herkenbaar. Ik draag immers de vereniging uit. Daarnaast draag ik zorg voor een goede werksfeer en teamspirit binnen het bestuur.

Mijn taken bestaan verder vooral uit het vertegenwoordigen van de vereniging bij zowel formele als informele gelegenheden, het plannen, voorbereiden en voorzitten van alle vergaderingen, contact onderhouden met zeer diverse instanties binnen en buiten Erasmus School of Law en zitting nemen in het bestuur van de Alumnivereniging. Zo vergader ik bijvoorbeeld maandelijkse met alle Rotterdamse faculteitsverenigingen (KORF). Daarnaast heb ik dit jaar de eer om het landelijk overleg voor juridische faculteitsverenigingen (LOJFV) voor te zitten.

Tot slot valt de acquisitie onder mijn taken. Zo ben ik samen met de Commissaris Carrière verantwoordelijk voor het geld dat er binnen wordt gehaald bij de verschillende advocatenkantoren en andere partners.