Algemeen

Over ons

Over ons

Algemeen

De JFR is dé studievereniging voor rechtenstudenten aan de Erasmus School of Law. Met ruim 4.700 leden is de JFR een van de grootste juridische studieverenigingen van Nederland. Onze studievereniging is er voor jou als rechtenstudent: sinds jaar en dag organiseren wij voor onze leden diverse formele en informele activiteiten die een juridische grondslag hebben.

Ons doel is dan ook de brug tussen theorie – gedoceerd in de collegebanken – en de praktijk – beoefend in de ‘echte’ wereld – te verkleinen. Zo organiseert de JFR bijvoorbeeld symposia met bekende sprekers, (buitenlandse) excursies en het grootste juridische studentencongres van de Benelux: de Meesterweek!

Ondanks het feit dat de JFR probeert de studie levendig te maken, is er ook veel ruimte voor socializen. De JFR organiseert maandelijks een borrel, waar alle leden gratis een drankje kunnen komen drinken. Daarnaast geeft de JFR elk jaar heerlijke feesten!

Naast voorrang bij al die activiteiten, krijg je ook 10% korting op diverse studieboeken en op de wettenbundels. Dit betekent dat je als lid van de JFR sterk bespaart in de kosten voor je studiemateriaal. Tevens biedt de JFR samenvattingen van alle bachelorvakken aan.