Samenvattingen

Onderwijs

Onderwijs

De JFR samenvattingen

Als lid van de JFR heb je ook toegang tot onze gratis samenvattingen! De door een medestudent geschreven samenvatting is samengesteld aan de hand van de verplichte literatuur, problemen, hoorcolleges en jurisprudentie. Deze worden gecontroleerd door de Commissaris Onderwijs & Facultaire Zaken. 

In de regel verschijnen de samenvattingen in drie delen: 

  1. Op de woensdag van week 3 verschijnt deel 1. Dit deel bevat de stof van probleem 1 tot en met probleem 3 en hoorcolleges 1 en 2;

  2. Op de woensdag van week 4 verschijnt deel 2. Dit deel bevat de stof van probleem 4 tot en met probleem 6 en hoorcollege 3;

  3. Op de woensdag van week 5 verschijnt deel 3. Dit deel bevat de stof van problemen 7 en 8 en hoorcollege 4. 

De samenvattingen zijn enkel te bereiken in de Mijn-JFR omgeving. Ben je ingelogd? Klik dan op ‘Samenvattingen’ en zie vervolgens per jaarlaag welke samenvattingen online staan. 

De samenvattingen zijn een initiatief van de JFR. De faculteit, Erasmus School of Law, is dan ook op geen enkele manier betrokken bij het creëren en uitbrengen van deze samenvattingen. We benadrukken dat de samenvattingen niet ter vervanging van de lesstof dienen. Hoewel wij streven naar het uitbrengen van correcte, volledige samenvattingen, zijn wij niet aansprakelijk als iets ontbreekt of niet klopt. 

Feedback of interesse in het schrijven van de samenvattingen? Stuur dan een mailtje naar onderwijs@jfr.nl