Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
 


Pro Bono Commissie

Zoals de naam al zegt, houdt de Pro Bono Commissie zich vooral bezig met goeddoen. De commissie heeft als doel het verbreden en vergroten van het rechtsbewustzijn in de Nederlandse samenleving. Zo is er de afgelopen jaren een lesmodule ontwikkeld. Deze lesmodule zorgt ervoor dat kinderen op de basisschool op een speelse en plezierige wijze in aanraking komen met ons rechtssysteem en is opgezet in samenwerking met het Wetenschapsknooppunt.

Verder houdt de Pro Bono Commissie zich bezig met de organisatie van de jaarlijkse Vrijwilligersweek, waarbij andere JFR leden vrijwillig meehelpen aan het opzetten van en leuke activiteit voor een doelgroep die wel wat extra aandacht verdient. Afgelopen jaar ging de aandacht uit naar vluchtelingen, alleenstaande moeders en eenzame ouderen. De Vrijwilligersweek werd dit jaar nog afgesloten met een groots gala voor verstandelijk beperkten.

E-mail: [email protected]

Op de foto, v.l.n.r.: Siebe Been (verantwoordelijk bestuurslid), Nadine Donselaar, Charlotte Both, Iris Keemink (commissievoorzitter), Annemijn Balk, Saar Kroone, Robin van der Wal en Jessy van Egmond.

Niet op de foto: Laura Beuk, Manon Vernee en Xagan Heerbaart. 

Werkdruk 1 - 3 uur per week
Loopt van  september - juli
Sollicitatieperiode juni