Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
16 februari | 17:00 - 20:00 | 2018

Opening

Locatie: Faculty Club, Campus Woudestein (H-gebouw)
Doelgroep: Iedereen
Programma:
17.00 uur - inloop
17.30 uur - sprekers over het thema 'Focus'
20.00 uur - einde

De Meesterweek 2018 trapt af met een knallende opening op 16 februari! Dit kan je niet missen. Vanaf vijf uur zullen wij proosten op de 28ste Meesterweek. Gedurende deze borrel zullen verschillende inspirerende sprekers hardop hun gedachten laten gaan over het thema “Focus”.

Eén van de grootste advocaten van deze tijd zal kleur geven aan deze opening. Gespecialiseerd in cassatiezaken bij de Hoge Raad en werkzaam als advocaat in meerdere spraakmakende zaken is meester Spong niet meer weg te denken binnen het recht. Spong verdedigde bijvoorbeeld de baanbrekende zaak over de eerste arts die wegens euthanasie werd aangeklaagd. Hij is verre van bang om controversiële standpunten te verdedigen en schuwt drugs- moord- en verkrachtingszaken niet. Onmisbaar binnen het strafrecht.

De oprichter en eigenaresse van hét juridisch platform “het rechtenstudentje”, mevrouw Kuijsten, zal komen spreken. Dagelijks weet zij een groot aantal rechtenstudenten te bereiken met kritische, laagdrempelige en kwalitatieve artikelen.

Ook zal de heer Van Ijzendoorn, Officier van Justitie, het woord nemen. Meneer heeft vele interessante zaken mogen behandelen. Zo ook het proces wat Nederland lang in haar greep heeft gehouden: het “Passageproces”. Het passageproces is het meest omvangrijke moordproces uit de Nederlandse geschiedenis.

Dit alles zal plaatsvinden op grote hoogte, men kan volledig uitkijken op het prachtige Rotterdam. De opening zal namelijk in de Faculty Club op de 17e etage van het H gebouw zijn. Mis deze inspirerende lezingen niet en wees erbij!


Meld je aan

Ik ben JFR lid,


Geboortedatum (dd-mm-jjj)

Geslacht


Contactgegevens


Studie

Studiefase

Verwachte afstudeerdatum (dd-mm-jjj)

Onderwijsinstelling