Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
6 december | 2017

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit van Nederland. Het instituut werd  na de Tweede Wereldoorlog in 1946 opgericht door captains of industry van (voorlopers van) Nederlandse bedrijven als KLM, Philips, Akzo Nobel en Unilever. Deze band met het bedrijfsleven zit in het DNA van Nyenrode: een universiteit door en voor het bedrijfsleven. Dit betekent dat praktijkgerichtheid topprioriteit is zowel in het onderwijs als onderzoek.

Ons doel
Ons doel is om talentvolle mensen op te leiden en te ontwikkelen tot wereldburgers en tot de verantwoordelijke leiders van de toekomst. Onze kernwaarden zijn leadership, entrepreneurship en stewardship. Leiderschap en ondernemerschap zijn op zich niet per definitie positieve waarden, maar dienen ons inziens gekoppeld te worden aan stewardship: rekening houden met de belangen van andere stakeholders, de (natuurlijke) omgeving en toekomstige generaties.

De Master Fiscaal Recht
Nyenrode Business Universiteit biedt zowel degree-onderwijs als executive education aan. De eerste lichting van de Master Fiscaal Recht opleiding is in 2014 gestart en heeft twee startmomenten per jaar. Je kunt op elk moment starten met je eventuele deficiënties. Met de deeltijd Master Fiscaal Recht ontwikkel je jezelf in 2 jaar tijd tot een fiscaal-juridische professional op academisch niveau. Anders dan andere universiteiten krijg je college op een vaste collegedag. Je krijgt een unieke combinatie van theorie en praktijk en maakt ook een sterke persoonlijke ontwikkeling door. Als bevlogen professional met lef en kennis bied jij je bedrijf of organisatie straks duurzame meerwaarde.

Kwaliteit staat voorop!
Nyenrode is geaccrediteerd door EQUIS/EFMD. Onze degree-programma’s zijn geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA) en het Nederlands Vlaams Accreditatie Orgaan (NVAO). Al onze Master-programma’s zijn in 2012, 2013 en 2014 door de Keuzegids Masters van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie gekozen tot beste Masters in Nederland. Daarnaast is Nyenrode volgens de Financial Times de beste in Nederland op het gebied van open executive programma’s.

Nyenrode Business Universiteit is gevestigd op een 13e eeuws landgoed met kasteel in Breukelen.

Meer weten?
Wil je meer weten over Nyenrode en de Master Fiscaal Recht opleiding? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 0346-29 5742.
Terug