Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
15 augustus | 2017

Kneppelhout & Korthals advocaten

Kneppelhout & Korthals Advocaten is een full-service Rotterdams advocatenkantoor. Met zo’n 50 advocaten en 20 ondersteunende medewerkers werken we vanuit het hart van de stad voor grote en middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal.

Onze missie is klanten helpen succesvol te ondernemen, dit doen wij aan de hand van onze CARE kernwaarden: Commitment, Actief, Respect en Effectief. Deze kernwaarden zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan. Wij zijn een partner die juridische oplossingen aanbiedt, proactief adviseert en altijd het stapje meer doet. Klanten helpen is de drijfveer voor iedereen die bij Kneppelhout & Korthals Advocaten werkt. Bij ons heerst een cultuur waarin hard gewerkt wordt, maar er ook tijd is voor ontspanning, gezelligheid en sportiviteit. Ben je naar aanleiding hiervan nieuwsgierig naar ons geworden en wil je op een uitgebreide manier kennismaken met ons kantoor en de advocatuur? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden!

Student-stages

Wij bieden je de gelegenheid tot het volgen van een (betaalde) student-stage. Deze stage duurt twee maanden. Als student-stagiaire bij Kneppelhout & Korthals Advocaten draai je volledig mee binnen ons kantoor. Zo ga je mee naar zittingen en naar besprekingen met cliënten. Daarnaast help je bij het onderzoeken van jurisprudentie en bij het maken van notities en processtukken. Ook word je betrokken bij interne opleidingen, gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale evenementen. Op deze manier krijg je een beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die gesteld worden aan een (beginnend) advocaat.

Solliciteren

Als medewerker bij Kneppelhout & Korthals Advocaten krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een uitstekend advocaat en zo bij te dragen aan het succes van Kneppelhout & Korthals Advocaten.
Ben je afgestudeerd en wil je als advocaatstagiaire aan de slag? Denk dan aan het volgende: werken voor Kneppelhout & Korthals betekent werken in een professionele en inspirerende omgeving waar iedereen elkaar kent, waar je je eigen verantwoordelijkheden hebt, cliënten uit binnen- en buitenland ontmoet en waar ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van betrokken advocaten.
Spreekt dit je aan? Stuur ons dan per e-mail jouw motivatiebrief met CV, cijferlijsten en stagebeoordelingen.

Kennismaken

Nog niet overtuigd? Meld je dan aan voor een informele kennismaking bij ons op kantoor. We vertellen je graag meer over ons en beantwoorden direct al je vragen.

Sollicitatiegegevens
HR Afdeling: Sandra Schuiling 010-400 51 25
www.kneppelhout.nl
[email protected]
Terug