Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
10 augustus | 2017

Stibbe

Wij zijn Stibbe. Wie ben jij?

Wij geloven in de klik

Die is er, of die is er niet. En of jij hem bij ons vindt, of toch ergens anders, dat kunnen wij niet voor jou bepalen. Dat bepaal jij zelf.

Wil jij op het hoogste niveau werken, voor internationale cliënten en met de allerbeste juristen?

Bij Stibbe werken circa 350 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan?

Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al 105 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam.

Studentstage

Een stage die je nooit zult vergeten? 
Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York!

Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt meestal twee maanden, in overleg kan het ook korter zijn. Of je combineert het met het schrijven van je scriptie. Er is veel mogelijk.

Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

Werken naast studeren 
Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je scriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent.

Voor minimaal vier maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je in de laatste fase van je studie de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.

Benieuwd of er een klik is tussen ons?
Er zijn vele mogelijkheden om met Stibbe kennis te maken. Regelmatig vinden er kantoorbezoeken van studieverenigingen op ons kantoor plaats. Daarnaast organiseren we gedurende het jaar verschillende Praktijkdagen. Ongeveer zes keer per jaar organiseren wij Stibbe Talks. Hierin delen wij onze kennis met jou en gaan we het gesprek aan over actuele en interessante thema's.
In mei vindt onze masterclass STBB2NY plaats, in november kun je deelnemen aan onze masterclass 'London Calling'. Verder zijn wij ook aanwezig bij banenmarkten en congressen waar je uiteraard met ons kunt kennismaken.

Interesse in werken bij Stibbe?

Solliciteer dan via een van de sollicitatieformulieren op werkenbijstibbe.nl of neem contact op met onze recruiter, Melanie Rakic (telefoonnummer 020-5460365). 
Terug