Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
10 augustus | 2017

Ploum Lodder Princen

Ploum Lodder Princen

Ploum Lodder Princen (Ploum) is niet zomaar een advocaten- en notariskantoor. Wij zijn duidelijk anders. En onze cliënten ervaren dat. We realiseren doelen met praktische oplossingen. Wij combineren onze vakkennis met praktijkervaring tot oplossingen die werken. Dat laatste kunnen we als geen ander. Het zit in ons DNA.

Verstand van zaken

Wij kennen de business van bedrijven en weten wat de prioriteiten zijn. Daar spelen we elke dag op in. Onze expertises liggen op die rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. Zoals ondernemingsrechtarbeidsverhoudingen & medezeggenschap en contractenrecht. En specialisaties als bestuursrechtintellectuele eigendomIT-recht en verzekeringsrecht. Wij combineren die expertises in een resultaatgerichte aanpak.

Onze waarden helpen ons hierbij. We communiceren open, met de belangen van onze cliënten in het vizier. We zijn bevlogen in het verschil dat we willen maken: het woord ‘plichtmatig’ kennen we niet. Daadkrachtig, omdat we heldere adviezen geven en onze cliënten niet met dilemma’s achterlaten. En onze adviezen en oplossingen zijn scherpzinnig: passend bij de situatie, out-of-the box, indien nodig. En in alles zijn we pragmatisch: we houden niet van theoretische verhandelingen, en zijn gebrand op praktische oplossingen.

Oplossingen die werken

Ploum Lodder Princen pronkt niet met theoretische kennis, maar levert praktische en werkende oplossingen. Daar is waar ons hart ligt. Geen wetenschappelijke verhandelingen als het niet nodig is. Geen omwegen en voorzichtige adviezen, maar oplossingen. Eerst verder kijken dan gebruikelijk, en dan gewoon zeggen waar het op staat. Duidelijk.

Kennisontwikkeling

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Daarom volgen al onze advocaten en notarissen doorlopend cursussen op het gebied van vakontwikkelingen en vaardigheden via de inhouse ‘Ploum Academy’. Ervaren medewerkers kiezen daarnaast een postdoctorale opleiding aan de Grotius Academie op het gebied van de door hen gekozen specialisatie. Ook bestaat de mogelijkheid om een secondment bij een bedrijf te doen.

Betrokken

Maar wij doen meer. Iedereen binnen ons kantoor kan zijn kennis en ervaring ook inzetten voor onze lessen aan de IMC Weekendschool. En jaarlijks zetten wij ons in voor een goed doel tijdens Goede Doelendag. De sportievelingen onder ons kunnen meelopen met ons hardloopprogramma ‘Ploum likes to run’, of meedoen aan bedrijvenzaalvoetbal of ons tennistoernooi. Kijk bij MVO voor meer informatie.

Stages

Als B3- of masterstudent Rechten kun je bij ons een studentstage volgen. Een studentstage duurt gemiddeld 2 maanden. Tijdens deze stage werk je op een sectie en draai je mee in de dagelijkse praktijk: je bereidt processtukken of aktes voor, beantwoordt rechtsvragen en doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Tevens woon je zittingen en cliëntafspraken bij en doe je mee met de informele activiteiten van kantoor.

Kennismaken

Vind je het leuk om een kijkje te nemen op ons kantoor? Dat kan! Ploum organiseert namelijk elke laatste donderdag van de maand een kennismakingslunch voor B3- of masterstudenten. Tijdens de lunchpauze schuif je aan bij onze advocaten en notarissen en kun je informeel kennismaken en al je vragen stellen.

Contact

Voor vragen of meer informatie over solliciteren, stages of de kennismakingslunch:

Kim van Beest, recruiter
T +31 10 440 64 13
E [email protected]
W www.werkenbijploum.nl

 
Terug