Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
10 augustus | 2017

Ploum

Wij zijn Ploum       
Wie ben jij?

Ploum is een echt Rotterdams, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor gevestigd aan de Blaak. Ploum wil met haar betrokkenheid, servicegerichtheid en pragmatische aanpak naadloos aansluiten op de gedrevenheid en de ambities van nationale en internationale ondernemingen met als uitgangspunt ‘begrijpen wat ons verbindt’. Ploum helpt ondernemers om voorop te blijven lopen en te blijven groeien. Ploum maakt op het juiste moment de weg vrij zodat bedreigingen kansen worden en zet de aanval in als dat nodig is. We werken met ruim 110 mensen aan toekomstbestendige partnerships met onze klanten. Bij Ploum proberen wij écht verschil te maken; de klant voelt dat en merkt het aan de resultaten die geboekt worden.

Al onze advocaten en notarissen volgen doorlopend cursussen op het gebied van vakontwikkelingen en vaardigheden via de inhouse ‘Ploum Academy’. Ervaren medewerkers kiezen daarnaast een postdoctorale opleiding aan de Grotius Academie op het gebied van de door hen gekozen specialisatie. Ook bestaat de mogelijkheid om een secondment bij een bedrijf te doen.

Maar wij doen meer. Iedereen binnen ons kantoor kan zijn kennis en ervaring ook inzetten voor onze lessen aan de IMC Weekendschool. En jaarlijks zetten wij ons in voor een goed doel tijdens Goede Doelendag. De sportievelingen onder ons kunnen meelopen met ons hardloopprogramma ‘Ploum likes to run’, of meedoen aan bedrijvenzaalvoetbal of ons tennistoernooi. Kijk bij MVO voor meer informatie.

Ploum - Duidelijk anders!

Stage lopen?

Wij hebben mooie praktijken voor jou om mee te lopen en kennis op te doen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ondernemerschap in zich hebben, gedreven zijn en hun kennis willen vergroten en delen. Je kunt goed samenwerken en streeft ernaar complexe juridische vraagstukken op te lossen voor nationale en internationale cliënten.

Ploum is goed vertegenwoordigd in de sectoren energie, vastgoed, haven en logistiek, technologie en zorg. Wij hebben specialisten op onder andere de volgende gebieden:

Fusies en overnames | Arbeidsverhoudingen en medezeggenschap | Faillissementen en insolventie | Commerciële contracten | Bestuursrecht | Mededinging | Intellectuele eigendom | IT en Privacy | Verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht | Strafrecht | Notariaat

Klinkt interessant? Als B3- of masterstudent Rechten kun je bij ons een studentstage volgen. Tijdens deze stage werk je op een sectie en draai je mee in de dagelijkse praktijk: je bereidt processtukken of aktes voor, beantwoordt rechtsvragen en doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Je zal ook aanwezig zijn bij zittingen en afspraken met cliënten. Verder doe je mee met de informele activiteiten van kantoor. De stagevergoeding bedraagt maximaal € 650,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Zie www.werkenbijploum.nl

Ook als advocaat stagiair(e) is het aantrekkelijk om te werken bij Ploum. Er zijn veel mogelijkheden om een mooie carrière op te bouwen binnen. Beschik je over de juiste bagage dan krijg je bijvoorbeeld al snel dossierverantwoordelijkheid in het team arbeidsrecht en medezeggenschap en wordt je op hoog niveau betrokken bij (grote) deals binnen de sectie M&A. Het is dus aan jou om het verschil te willen maken!

Nader kennismaken met Ploum                                        

Vind je het leuk om een kijkje te nemen op ons kantoor? Dat kan! Ploum organiseert elke laatste donderdag van de maand een kennismakingslunch. Tijdens de lunch schuif je aan bij onze advocaten en notarissen. Zo kun je informeel kennismaken en al je vragen stellen. Aanmelden kan via www.werkenbijploum.nl/evenementen

Meer weten over ons kantoor? Kijk op ploum.nl of werkenbijploum.nl voor meer informatie en evenementen. En volg ons op Magnet.me of  Facebookhttps://www.facebook.com/Werkenbijploum/

Contact

Voor vragen of meer informatie over solliciteren, stages of de kennismakingslunch:

Kim van Beest, recruiter
T +31 10 440 64 13
E [email protected]
W www.werkenbijploum.nl

 
Terug