Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
27 november | 2017

Habraken Rutten

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij grote nationale en internationale full service kantoren, besloten we dat het tijd was om een kantoor te beginnen dat zich volledig richt op de bouw- en vastgoedsector. Het resultaat is een kantoor waarin de kennis en ervaring is bijeengebracht van nagenoeg elk bouw- en vastgoedproject in Nederland dat ertoe doet. Of het nu gaat om aanbestedingsrecht, bouwrecht, bestuursrecht, contractenrecht, vennootschapsrecht, insolventierecht, goederenrecht, financiering of zekerheden, wij beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de bouw- en vastgoedsector bij te staan in hun core business. 

Ons kantoor bestaat uit all round advocaten die adviseren, onderhandelen en procederen, die de kansen, risico’s en behoeften in de bouw- en vastgoedsector kennen, die geschillen kunnen bijsturen, beheersen of voorkomen en die weten wat market practice is. Wij combineren de kwaliteit van een topkantoor met praktisch, hands on advies.

Grote, complexe bouw- en vastgoedprojecten fascineren ons, ook los van de juridische aspecten daarvan. Wij werken met mensen die deze fascinatie met ons delen.
 

Werken bij

HabrakenRutten is een advocatenkantoor dat zich richt op de bouw en vastgoedsector. Wij adviseren onze cliënten bij complexe projecten die veel gespecialiseerde juridische kennis en ervaring vereisen. Wij adviseren, onderhandelen en procederen. Kennis van de sector is daarbij essentieel. Wij zoeken all round advocaten, die juridisch vernuft combineren met vechtlust, service gerichtheid en ondernemerszin.
Heb jij een afgeronde Master Nederlands Recht en een fascinatie voor de wereld van de grote, complexe bouw- en vastgoedprojecten en heb je de ambitie om uit te groeien tot een van de meest vooraanstaande adviseurs in deze sector, stuur dan je CV met een motivatiebrief naar [email protected].
On​s kantoor groeit snel, wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

 
Terug