Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
29 januari | 2018

Coachcafé

Op maandag 29 januari a.s. vindt alweer de vierde editie van het Coachcafé plaats! Gedurende de avond ga je in gesprek met diverse alumni, want wie kan je nu beter helpen met de volgende stap dan iemand die je al voor is gegaan?

In de gesprekken tussen coaches en studenten is veel ruimte voor verbreding, maar zeker ook voor diepgang. De coaches helpen je in drie rondes met het ontdekken van jouw persoonlijke talent en toekomstdroom, maar ook het netwerken met interessante professionals staat deze avond centraal. Door met elkaar in gesprek te gaan en te luisteren naar je medestudenten wordt je meer bewust van je eigen talenten en ambities en krijg je een beter beeld van je mogelijkheden.

Dit evenement is een samenwerking tussen de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR) en Erasmus School of Law en zal plaatsvinden in een café onder het genot van een hapje en een drankje. Verwacht vooral een fijne en open sfeer, gezellige gesprekken en een concreet plan voor jouw volgende stap!

Datum: maandag 29 januari 2018
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Locatie: Café De Stoep
Eigen bijdrage: 7,50 euro.

Mocht je nou geen lid zijn van de JFR en je toch willen aanmelden voor dit evenement, stuur dan een mail naar [email protected] en maak €7,50 over naar IBAN NL45 ABNA 0501 5506 66 o.v.v. Coachcafé.


Meld je aan

U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen