Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
18 juni | 2018

Een kijkje achter de schermen bij Bird & Bird

Ben jij benieuwd hoe jouw leven er later uit gaat zien en zou je daarom weleens willen spieken in de agenda van een topadvocaat: dat kan! Op 18 juni zal Bird & Bird zijn deuren voor jullie openen en kun je kennismaken met dit internationaal georiënteerde advocatenkantoor met vestigingen over de hele wereld. Ook in Nederland hebben zij een gerenommeerd kantoor, deze is gevestigd in Den Haag. Dit kantoor heeft een team van 80 advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Deze combinatie maakt hen hiermee uitermate geschikt om juridisch advies te geven zowel op lokaal, als internationaal niveau. Ook in Den Haag behoren vele vakgebieden tot de expertise van de advocaten. Al met al een zeer interessant kantoor om eens een kijkje in de keuken bij te nemen en op een laagdrempelige manier al je brandende vragen te kunnen stellen.

We zullen om 3 uur worden ontvangen ter kantore in Den Haag, waarna het bezoek tot ongeveer 6 uur zal duren. Gedurende het bezoek zullen we te horen krijgen waar Bird & Bird voor staat en worden we meegenomen in de week van een topadvocaat. Vervolgens zullen we als klap op de vuurpijl een heuze pubquiz houden, waarin jij kunt laten zien wat je waard bent. Uiteraard zal worden afgesloten met een gezellige borrel.
Dus lijkt het jou leuk om dit prachtige internationale advocatenkantoor te ontdekken, of wil jij op de valreep die mooie stage in de wacht slepen? Meld je dan snel voor 15 juni aan!

Datum: 18 juni 2018
Tijd: 15.00 - 18.00 uur
Locatie: Bird & Bird Den Haag, Zuid-Hollandplein 22


Meld je aan

Nog 5 plaats(en) vrij
U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen