Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Bezoek aan BlueCity

Fiets je regelmatig over de Maasboulevard en vraag je je af wat er allemaal in het oude Tropicana gebeurd? Dit is dan je kans om een kijkje te nemen in het oude zwembad wat is omgetoverd tot een speeltuin voor circulaire bedrijven!

Op dinsdag 30 april bezoekt de JFR BlueCity, het voorbeeld van een economie waar zo min mogelijk afval bestaat. BlueCity is een broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen aan elkaar koppelen. De output van de éne is namelijk de input van de andere ondernemer. Zo creëren ze samen een voorbeeldstad voor de circulaire economie.

Op deze dag ben je vanaf 15:00 uur welkom om door middel van een rondleiding achter de schermen van BlueCity te kijken. Tijdens de BlueCity Tour krijg je een goed beeld van wat ze doen en vooral: waarom. Dat is een rondleiding vol eerlijke, open verhalen en concrete voorbeelden over wat er komt kijken bij innovatie op deze schaal. Ze vertellen over hun achtergrond, hun duurzame doelstellingen en natuurlijk de achtergrond van het pand. Vervolgens maken we een wandeling door voormalig Tropicana, waarbij we ook een tour door de BlueOffices in voormalige dance club Tropicana doen, zodat je met eigen ogen ziet hoe ze de theorie in praktijk brengen.

Hierna zullen we luisteren naar het inspirerende verhaal van een van de ondernemers die zich heeft gevestigd in het circulaire pand. Burgs Food zal hier zijn verhaal doen. Ben je benieuwd naar dit verhaal? Schrijf je dan snel in via www.jfr.nl

Als kers op de taart gaan we naderhand ook nog op bezoek bij de Rotterdamse brouwerij Tureluur waar we je trakteren op een vers gebrouwen speciaalbiertje! Voor slechts  €3,- ben je er bij!


Meld je aan

U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen