Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

JFR Studiegroep 2 – Introduction to International and European Union Law (VOL)

Vind je het vak Introduction to International and European Union Law ook nog niet helemaal duidelijk en wil je samen met je medestudenten alle stof bestuderen? Meld je dan snel aan voor de JFR studiegroepen!

 

Een excellente student uit B2 zal deze studiegroepen voorbereiden en leiden. Deze student wordt ondersteund door een eerstejaarsstudent. Deze eerstejaars student werkt zijn of haar werkgroepen en hoorcolleges goed en gestructureerd uit en geeft per werkgroep en hoorcollege de pijnpunten door aan de B2 student. Deze verdiept zich extra in deze punten. Tijdens de studiegroepen zullen alle problemen en hoorcolleges stap voor stap worden doorlopen en door de kleine groep (10 studenten) is er voldoende ruimte voor vragen.

 

Op vrijdag 12 april en woensdag 17 april zullen de trainingen van 2,5 uur worden gegeven. De trainingen volgen elkaar op, dus in Studiegroep 1 worden problemen 1, 2, 3 en 4 en hoorcolleges 1 en 2  besproken en in Studiegroep 2 problemen 5 en 6 en hoorcollege 3.

Je kan je inschrijven voor beide dagen of voor één van de twee dagen indien je beschikbaarheid het niet toelaat bij beide studiegroepen aanwezig te zijn.

 

Meld je snel aan via www.jfr.nl!


Evenement is vol, je kan je inschrijven voor de reservelijst

Nog 0 plaats(en) vrij
U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen