Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Dealen met Drugs

Jaarlijks wordt er zo’n 250 ton cocaïne in Europa geconsumeerd. Ongetwijfeld komt een deel daarvan binnen via de Rotterdamse haven. Weinigen weten echter welke complexe wereld hierachter schuilgaat. Een wereld die steeds grimmiger en meedogenlozer wordt. De Culturele Commissie neemt je woensdag 27 maart om 10:00 uur mee naar de expositie 'Dealen met Drugs' waarin jij als bezoeker zélf de hoofdrol speelt. Ervaar de keiharde wereld van drugshandel in de Rotterdamse haven en maak een keuze tussen onmogelijke dilemma’s. Waar trek jij de lijn?
 

Wat zou jij doen als havenmedewerker, douanebeambte, dealer of rechter? Ga jij voor meer controles in de haven, ook al kost dit tijd en geld? Pak jij die 3.000 euro voor het uitlenen van je toegangspas tot de containerterminal? Geef jij die jonge dealer straf of laat je hem gaan? Kom erachter door je voor € 3,50 hieronder aan te melden!
 

''In Dealen met Drugs wordt een immens probleem op een knappe wijze inzichtelijk gemaakt. De scenes zijn absoluut levensecht. Het getuigt van lef om de complexe wereld van drugshandel op deze manier te laten zien'' - Misdaadjournalist John van den Heuvel


Meld je aan

U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen