Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Actievenweekend

Actieve leden opgelet!

 

De leukste stad van onze zuiderburen dreigt te verdrinken! Door een overmoedige productie loopt Gent vol met bier! Geruchten over de juridische Rotterdamse superhelden zijn inmiddels de grens over en de burgemeester van Gent, Kelly Verbier, doet dan ook een beroep op de actieve leden van de JFR. Twijfel niet en wees een superheld voor de Gentenaren. In het weekend van 5 t/m 7 april kan jij samen met de Actieve Leden Commissie de stad behoeden voor het noodlot en misschien nog wel belangrijker, geweldige en onvergetelijke herinneringen maken!

 

Algemene informatie

We vertrekken vrijdag 5 april aan het eind van de middag naar Gent. Daar zullen we neerstrijken in het JFR-hoofdkwartier (oftewel, een hostel helemaal voor onszelf midden in het centrum). Zaterdag staat er een actief programma op de planning, want zondag 7 april moet de klus geklaard zijn. Dan vertrekken we weer naar Rotterdam, waar we in de loop van de middag zullen aankomen.

 

Eigen bijdrage: € 55,-

Datum: 5 t/m 7 april

Thema: superhelden

Alleen voor actieve leden!

 

Dus heb jij zin in een weekend vol gezelligheid en mooie herinneringen? Schrijf je dan supersnel in via de site, want vol is vol!


Meld je aan

U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen