Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Citytrip Parijs

Altijd al een kijkje willen nemen bij een internationaal advocatenkantoor? Wil jij graag zien hoe studeren op een buitenlandse universiteit eruit ziet? Of heb je gewoon zin om een van de mooiste steden ter wereld te bekijken? Grijp dan nu je kans! Op 10 t/m 11 april neemt de Ouderejaars Commissie je mee op citytrip naar de wereldstad Parijs!

Daar zullen een bezoek brengen aan een internationaal advocatenkantoor en krijgen we een rondleiding op de Universiteit van Parijs. Verder staat er een stadstour op het programma en is er uiteraard genoeg ruimte voor gezelligheid.

We vertrekken woensdag 10 april vroeg in de ochtend (rond 06:00 uur) vanaf de Erasmus Universiteit en zijn donderdag 11 april weer laat (rond 23:30 uur) terug in Rotterdam. Meer informatie over het programma en de vertrek- en aankomsttijden volgt nog.

Voor slechts € 45,- ben jij erbij! Deze tweedaagse citytrip wil je natuurlijk niet missen, dus schrijf je vrijdag 1 maart vanaf 12:00 uur in!  

Inschrijfprocedure
De inschrijvingen gaan vrijdag 1 maart om 12:00 uur open. Dit gaat als volgt: vanaf 12:00 uur kun je naar [email protected] mailen. Op volgorde van aanmelding wordt bepaald of je mee mag op de JFR Citytrip. Zorg dus dat je aankomende vrijdag om 12:00 uur klaar zit, want vol is vol!

We nemen alleen mailtjes in behandeling die vanaf 12:00 uur zijn gestuurd!

Je zult na aanmelding op maandag 4 maart een bericht krijgen of je mee mag op de JFR Citytrip. Vervolgens heb 24 uur de tijd om je plek veilig te stellen, door de eigen bijdrage van € 45,- naar de JFR over te maken.