Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Eerstejaarsreis 2019: Praag

Lieve eerstejaarsstudenten,

Na lang wachten is de locatie van de Eerstejaarsreis van 2019 eindelijk bekend: Praag! Praag staat bekend als één van de mooiste steden van Europa en ook op het gebied van feesten kom je hier niks tekort! 

Tijdens de reis staan er verschillende formele activiteiten op het programma zoals een prachtige stadstour en een bezoek aan de Burcht van Praag. Daarnaast zullen er genoeg informele activiteiten zijn om het nachtleven van de stad te beleven. Gedurende de week zijn er verschillende leuke activiteiten gepland; van een kroegentocht en een club op zeven verschillende verdiepingen. 

De reis zal plaatsvinden in de onderwijsvrije week van zaterdag 16 maart t/m vrijdag 22 maart 2019. De bijdrage is slechts €150 per persoon! Bovenop de €150 eigen bijdrage vragen wij €15 borg, die je na afloop van de reis terug krijgt, indien we alles netjes achterlaten! 

Lijkt het jou leuk om mee te gaan? Schrijf je dan op 29 januari om 12:00 in via www.jfr.nl. De inschrijvingen gaan snel, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

LET OP: bij het inschrijven dien je direct te betalen én een kopie van je paspoort/ID te uploaden. 
LET OP: je moet 18+ zijn!

Veel liefs,

De Eerstejaarsreis Commissie


Meld je aan

Nog 5 plaats(en) vrij
U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen