Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Ouderejaarsreis naar Singapore (VOL)

Het lijkt nog ver weg, maar de Reiscommissie is al druk bezig met de voorbereidingen van de Ouderejaarsreis in maart. Voorgaande jaren is de JFR naar Kuala Lumpur, Seoul en Toronto geweest. Dit jaar gaan we naar de wereldstad in de tropen: Singapore! 

Tijdens de reis staan er verschillende formele activiteiten op het programma. Denk daarbij aan (internationale) advocatenkantoren, de Nederlandse ambassade, de Universiteit van Singapore en nog veel meer. Uiteraard zullen ook de culturele aspecten van de bestemming niet onopgemerkt blijven. Zo zullen we een bezoek brengen aan het idyllische Bintan Island en staat er een hike, waarbij we wilde apen zullen spotten, op het programma! Daarnaast is er uiteraard genoeg vrije tijd om de stad zelf te ontdekken! 

De reis zal plaatsvinden in de onderwijsvrije week van 17 t/m 24 maart 2019. De eigen bijdrage bedraagt € 650,- per persoon. 

Lijkt het je leuk om mee te gaan met deze mooie, interessante en ontzettend gezellige reis? Vanaf vrijdag 2 november tot maandag 26 november zijn de sollicitaties open! Solliciteer door je snel aan te melden via de site en een korte motivatie + CV op te sturen naar [email protected] 

Dinsdag 20 november staat de Reiscommissie vanaf 16:00 uur klaar in De Smitse om informatie te verstrekken over de Ouderejaarsreis. Dus kom gezellig langs met al je vragen! 

Houd verder de Facebook en de site goed in de gaten voor meer informatie!


Evenement is vol, je kan je inschrijven voor de reservelijst

Nog 0 plaats(en) vrij
U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen