Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

JFR Skireis (VOL)

Zet het in je agenda! Van 10 t/m 14 januari maakt de JFR het bekende wintersportgebied Les Deux Alpes onveilig! Eén van de hoogste wintersportgebieden van Europa, met maar liefst 230 km aan piste en een walhalla voor après-ski!

We verblijven op een top locatie in Les Deux Alpes: direct aan de piste en met de clubs op kruipafstand! Mocht je een dagje geen zin hebben om op de piste te staan, dan kun je altijd genieten van een drankje op een van de vele terrassen. 

Praktische informatie: 
Voor slechts € 265,- kun je mee met de skireis. Deze prijs is inclusief accommodatie, vervoer en een driedaagse skipas. Je hoeft zelf alleen nog de materiaalhuur te betalen, maar je mag ook zelf je materiaal meenemen. Geen zin om de piste op te gaan? Dan heb je ook de optie om voor € 204,- zonder skipas mee te gaan. 

We zullen ’s avonds vertrekken op donderdag 10 januari en komen de volgende ochtend aan in Les Deux Alpes. Op maandagochtend 14 januari komen we weer aan in Rotterdam.

De inschrijvingen gaan maandag 29 oktober om 12:00 uur open. Meer informatie daarover volgt. 

Dus heb jij zin in een weekend skiën, sneeuw, gezelligheid en heel veel nieuwe vrienden? Twijfel niet en meld je maandag 29 oktober om 12:00 uur aan!

Vragen? Mail dan naar [email protected]