Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
31 mei | 2018

Probus bezoekt BASE Advocaten

Donderdag 31 mei 2018 om 15:00 uur bezoekt Probus BASE Advocaten. BASE Advocaten opent de deuren voor Probus en haar leden en laat ons kennis maken met hun jonge, gedreven kantoor.

Over BASE Advocaten: Outstanding & some humour
Wie bij BASE Advocaten wil werken, moet over beide kwaliteiten beschikken. Dat creëert een ontspannen werksfeer. Met inmiddels vijf partners en 17 medewerkers is BASE in twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Het team van BASE bestaat uit mensen zonder kapsones die hard werken maar het ook leuk vinden om een biertje met elkaar te drinken.

BASE doet bovendien waar zij goed in is: adviseren en procederen op het gebied van ondernemings- en overeenkomstenrecht (corporate & commercial litigation) en arbeidsrecht. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet.

Lijkt het je leuk kennis met ons te maken én handige tips uit de praktijk te krijgen over de do’s and don’ts in de rechtszaal, meld je dan nu via het aanmeldformulier (https://www.probusdispuut.nl/base-advocaten---31-mei-2018.html) aan voor het kantoorbezoek op donderdag 31 mei 2018 om 15:00 uur. Graag ontvangen wij jouw cv daarnaast via de mail. Deze kan je mailen naar [email protected]