Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
21 juni | 2018

Stibbe Praktijkdag Banking & Finance

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe de dag van een Banking & Finance advocaat eruit ziet? Schrijf je dan in voor de Stibbe Praktijkdag Banking & Finance op donderdag 21 juni 2018!

Tijdens de Praktijkdag Banking & Finance volgen we een succesvolle onderneming die op zoek is naar een ‘tailor-made’ financieringsoplossing. Namens de bank of de onderneming onderhandel je samen met onze gespecialiseerde advocaten de financieringsdocumentatie uit. Onder welke voorwaarden is de bank bereid te financieren en welke zekerheden worden er gevraagd? Wat voor informatie moet de onderneming hierover naar buiten brengen? En hoe zorg je ervoor dat de toezichtsrechtelijke risico’s die partijen lopen zoveel mogelijk zijn afgedekt?

De Praktijkdag Banking & Finance geeft je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij financieringen (civiel-, toezichts-, en vennootschapsrechtelijk). Puzzelen over de beste financieringsstructuur, onderhandelen met de banken, calls met counsels uit verschillende delen van de wereld, maar ook het adviseren van grote instellingen op het gebied van het internationale financiële toezichtrecht. We sluiten de dag af met een borrel en een feestelijk closing diner in Amsterdam.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk 10 juni 2018 aan via deze link: https://www.werkenbijstibbe.nl/nl-nl/vacatures/praktijkdag-banking--finance-21-juni-2018