Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
4 januari | 2018

Skireis JFR & In Duplo (VOL)

Ook dit jaar organiseren de JFR en In Duplo weer de jaarlijkse skireis! We vertrekken naar Souze d’Oulx, wat ligt in het mooie Italië. Een gebied met maar liefst 400 km piste en 21 café’s en discotheken waar goed geaprès-skied kan worden. Dus heb jij zin in een weekend skiën, sneeuw, gezelligheid en heel veel nieuwe vrienden meld je dan snel aan!
Het skigebied heeft voor ieder wat wils, zo zijn er pistes in alle kleuren en maten. We zullen in een privé-chalet verblijven op loopafstand van het skigebied. Mocht je een dagje geen zin hebben in skiën dan kan je altijd lekker een warme chocomel of een biertje doen op een terras.

Praktische informatie:
Voor slechts €259,- p.p. kun je mee met de skireis. Deze prijs is inclusief accommodatie, vervoer en een driedaagse skipas. Je hoeft zelf alleen nog de materiaalhuur te betalen, maar je mag ook zelf je materiaal meenemen. Wil je niet skiën, dan heb je ook de optie om zonder skipas mee te gaan.
We zullen ’s avonds vertrekken op donderdag 4 januari en komen de volgende ochtend aan op bestemming. Op maandagochtend 8 januari komen we weer aan in Rotterdam.
De inschrijvingen gaan maandag 6 november om 12:00 open, het aantal plekken is beperkt dus twijfel niet en schrijf je in!
Voor vragen kun je mailen naar [email protected] of [email protected]


Evenement is vol, je kan je inschrijven voor de reservelijst

Nog 0 plaats(en) vrij
U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen