Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Financieelrechtelijk Dispuut

15 maart 2018

 

Beste leden van het F.R.D,

 

Hierbij willen wij, het bestuur van het F.R.D., aankondigen dat er een fusie gaat plaatsvinden tussen het F.R.D. en het Ondernemingsrechtelijk Dispuut (O.R.D.). Wij zijn tot dit besluit gekomen na een goed en inhoudelijk overleg met het bestuur van het O.R.D. We hebben hiervoor gekozen omdat dat wij op deze manier meer voor de studenten van de Master Financieel Recht kunnen ondernemen. In plaats van te concurreren met het O.R.D. om dezelfde studenten en dezelfde activiteiten gaan we vanaf heden samenwerken, zoals dat tot 2014 is geweest. 

Bart en Barbara zullen plaatsnemen in het bestuur van het O.R.D als commissaris externe betrekkingen respectievelijk commissaris interne betrekkingen. Tevens zal de aankomende jaren een inspanningsverplichting bestaan inhoudende dat elk studiejaar twee studenten van de Master Financieel Recht plaats zullen nemen in het bestuur van het O.R.D. zodat alle belangen behartigd worden en behartigd zullen blijven.

De leden van het F.R.D. worden ingeschreven bij het O.R.D. Mails zullen vanaf nu verzonden worden vanaf het domein van het O.R.D. en de facebookpagina zal in de toekomst doorverwijzen naar die van het O.R.D.

We zijn druk bezig met het fuseren van de disputen en er zullen de komende tijd verscheidene dingen veranderen. Wanneer de fusie is afgerond zal een kick-off plaatsvinden om dit te vieren. Hiervoor zullen alle leden t.z.t. een uitnodiging ontvangen.

Voor verder vragen kan iedereen bij Bart of Barbara terecht.

Met vriendelijke groet,

 

Het 36e bestuur der Ondernemingsrechtelijk Dispuut te Rotterdam

Julia van Kuijk – Voorzitter
Ben Kuyper – Vice-Voorzitter (Commissaris Externe Betrekkingen Ondernemingsrecht)
Chaya Ramsoekh- Secretaris
Siebren van Mourik – Penningmeester
Bart van Eck – Commissaris Externe Betrekkingen Financieel recht
Barbara Bertelink – Commissaris Interne Betrekkingen

 

Wil je je inschrijven bij het ORD? KLIK HIER 


 

 

 

 

 

 

 

Over ons

In 2014 heeft een viertal studenten Financieel Recht het initiatief genomen om voor deze master een dispuut op te richten zodat ook zij vertegenwoordigd zouden zijn binnen de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam. Kort daarna was het Financieelrechtelijk Dispuut Rotterdam (FRD) een feit.

Met veel enthousiasme is het FRD sinds haar oprichting direct begonnen met het organiseren van relevante activiteiten voor masterstudenten Financieel Recht. Ook is het FRD in die periode sterk gegroeid in ledenaantal.

Dit collegejaar heeft het nieuwe bestuur zich ten doel gesteld om opnieuw veel interessante bezoeken en inhousedagen te organiseren zodat de masterstudenten en bachelorstudenten met een interesse in Financieel Recht in contact kunnen komen met toekomstige werkgevers.

Lid worden van het FRD is erg makkelijk, kijk op de website onder ‘Lid worden‘ voor meer informatie. Alle leden krijgen maandelijks een online nieuwsbrief toegestuurd. Hou daarnaast de website in de gaten en like ons op Facebook zodat jij het meteen weet wanneer er activiteitengepland staan!

 

Activiteiten

Kom in contact met interessante bedrijven en potentiële werkgevers! Ieder jaar organiseert het FRD kantoorbezoeken en inhousedagen die perfect aansluiten op de interesses van de masterstudenten Financieel recht.

Toekomstige evenementen
Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Contact

Kvk Nummer:
60027533

IBAN nummer:
NL80 INGB 0006 3616 83

Postadres:
Burgemeester Oudlaan 50
Kamer EB-29
3062 PA Rotterdam

Bestuursleden 2016/2017:

Voorzitter:
Dionne Buskens
[email protected]
06-40474300

Secretaris/ Commissaris Interne Betrekkingen:
Achraf Belhassan
[email protected]
06-84455783

Penningmeester/ Commissaris Externe Betrekkingen:
Sara Veldhuijzen
[email protected][email protected]
06-41731165Meld je aan

U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
>
Terug