Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Financieelrechtelijk Dispuut

 Sinds de oprichting van het Financieelrechtelijk Dispuut (FRD) begin 2014 zijn de studenten van de master Financieel recht vertegenwoordigd binnen de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR). Volg je de master Financieel recht of heb je affiniteit met dit vakgebied, dan biedt het dispuut jou de kans om deel te nemen aan allerlei interessante activiteiten.

Het FRD wil door middel van deze activiteiten de kloof tussen theorie en praktijk verkleinen. Bovendien zullen wij borrels organiseren om te zorgen dat medestudenten elkaar beter leren kennen en wellicht een waardevol netwerk op te bouwen.

Het bestuur van het collegejaar 2016/2017 bestaat uit:

Voorzitter Dionne Buskens
Secretaris / Commissaris Externe Betrekkingen Achraf Belhassan
Penningmeester / Commissaris Externe Betrekkingen Sara Veldhuijzen

Wil je meer weten over het FRD? Bezoek onze website  www.frdrotterdam.nl

Over ons

In 2014 heeft een viertal studenten Financieel Recht het initiatief genomen om voor deze master een dispuut op te richten zodat ook zij vertegenwoordigd zouden zijn binnen de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam. Kort daarna was het Financieelrechtelijk Dispuut Rotterdam (FRD) een feit.

Met veel enthousiasme is het FRD sinds haar oprichting direct begonnen met het organiseren van relevante activiteiten voor masterstudenten Financieel Recht. Ook is het FRD in die periode sterk gegroeid in ledenaantal.

Dit collegejaar heeft het nieuwe bestuur zich ten doel gesteld om opnieuw veel interessante bezoeken en inhousedagen te organiseren zodat de masterstudenten en bachelorstudenten met een interesse in Financieel Recht in contact kunnen komen met toekomstige werkgevers.

Lid worden van het FRD is erg makkelijk, kijk op de website onder ‘Lid worden‘ voor meer informatie. Alle leden krijgen maandelijks een online nieuwsbrief toegestuurd. Hou daarnaast de website in de gaten en like ons op Facebook zodat jij het meteen weet wanneer er activiteitengepland staan!

 

Activiteiten

Kom in contact met interessante bedrijven en potentiële werkgevers! Ieder jaar organiseert het FRD kantoorbezoeken en inhousedagen die perfect aansluiten op de interesses van de masterstudenten Financieel recht.

Toekomstige evenementen
Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Contact

Kvk Nummer:
60027533

IBAN nummer:
NL80 INGB 0006 3616 83

Postadres:
Burgemeester Oudlaan 50
Kamer EB-29
3062 PA Rotterdam

Bestuursleden 2016/2017:

Voorzitter:
Dionne Buskens
[email protected]
06-40474300

Secretaris/ Commissaris Interne Betrekkingen:
Achraf Belhassan
[email protected]
06-84455783

Penningmeester/ Commissaris Externe Betrekkingen:
Sara Veldhuijzen
[email protected][email protected]
06-41731165Meld je aan

U dient ingelogd te zijn


Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen
>
Terug