Arbeidsrecht Dispuut

Disputen

Disputen

Arbeidsrecht Dispuut 

Het bestuur van het collegejaar 2023-2024 bestaat uit:

Voorzitter: Bo van den Berg
Commissaris Externe betrekkingen: Isabelle den Hartog
Commissaris Interne betrekkingen: Eline Maas
Commissaris Marketing: Latasha Steehouwer 
Penningmeester: Marte Groot

Een grote interesse voor het arbeidsrecht, altijd in voor een gezellige avond, benieuwd naar de praktijk van het arbeidsrecht? Dan ben je bij het ARD aan het goede adres!  

Het ARD is het Arbeidsrecht Dispuut van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam. Het is opgericht in het collegejaar 2010-2011 en heeft twee enthousiaste beschermheren: prof. A.R. Houweling en mr. P. Kruit. Mede dankzij hen heeft het ARD tot stand kunnen komen en zij zijn dan ook enthousiast betrokken bij het ARD. 

De sectie arbeidsrecht is misschien wel de meest enthousiaste sectie van de ESL. En dat zie je ook terug in het dispuut. Elk jaar gaat een enthousiast, gemotiveerd bestuur aan de slag om er weer een topjaar van te maken. Het ArbeidsRecht Dispuut organiseert leuke, leerzame en interessante activiteiten voor studenten die affiniteit met het arbeidsrecht hebben. Studiereizen, stagediner, lezingen of borrels, niets is te gek voor het ARD! Bovendien zijn zowel bachelor als master studenten van harte welkom bij de activiteiten van het ARD.

Het is soms moeilijk een richting te kiezen na het afstuderen, daarom is het belangrijk al vroeg in de studie de verschillende mogelijkheden te bekijken. Dit dispuut biedt de kans om erachter te komen of jij een hart voor het arbeidsrecht hebt!