Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Skillsweek 2018

Van 19 t/m 23 november wordt de Skillsweek weer georganiseerd! Meld je snel aan voor de laatste plekken!

De Skillsweek komt er weer aan! Dé week voor rechtenstudenten om waardevolle vaardigheden op te doen die elke jurist nodig heeft. Dit jaar zal de Skillsweek plaatsvinden van maandag 19 tot en met vrijdag 23 november, met het thema ‘Chase Your Career’.

 

We trappen de Skillsweek op maandag af met een workshop ‘Social Styles’ van HVG Law. Dinsdag kun je kennis maken met Kennedy van der Laan. Woensdag wordt er een bezoek gebracht aan de rechtbank Rotterdam. Op deze dag zal je meer te weten komen over de werkzaamheden van een rechter en juridisch medewerker. Op donderdag zullen we een bezoek brengen aan Van der Feltz Advocaten, waarbij het pleiten centraal zal staan.

 

Vrijdag zal de Skillsweek worden afgesloten met de Recruitmentlunch in Hotel New York. Hier zullen vijf toonaangevende kantoren bij aanwezig zijn. Dit is een unieke kans om kennis te maken met Houthoff, Deloitte, Ploum, AKD en HVG Law.

Op https://jfr.nl/over-ons/evenementen kun je meer informatie vinden over de Skillsweek dagen. Schrijf je snel in op de website!

Rotterdam Pride week!