Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Aangepaste kantoortijden

Gedurende de bestuursollicitaties zal het kantoor niet volgens de normale openingstijden open zijn. Klik verder voor meer informatie!

Dinsdag 22 mei: niet open 

Woensdag 23 mei: 9:00 tm 12:00 uur 

Donderdag 24 mei: niet open 

Vrijdag 25 mei: niet open 

De sollicitaties voor de 29e Meesterweek zijn open!

Wil jij plaats nemen in de 29e Meesterweek? Klik dan snel verder!

Vanaf vandaag is het mogelijk om te solliciteren voor het 29e Meesterweek! Houd jij van een uitdaging? Wil jij jezelf ontwikkelen? Het grootste studentenevenement van de Benelux organiseren? 
Schroom dan niet en solliciteer snel via de volgende link! De sollicitaties sluiten op 28 mei om 12:00 uur dus wees er snel bij. 

 

JFR gaat voor groen!

Het klimaat verandert en het is ieders verantwoordelijkheid de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. De JFR kan hier niet in achterblijven.

Het is daarom dat de JFR aan het inventariseren is wat voor uitstoot de vereniging met zich meebrengt, alsmede concrete stappen heeft ondernomen om deze uitstoot te verminderen. Zo wordt op het JFR-kantoor afval gescheiden en gebruik gemaakt van gerecycled papier. Maar ook papieren koffiebekers hebben geen plaats meer op het JFR kantoor: deze worden definitief vervangen door onze eigen JFR mokken. Daarnaast gaan wij natuurlijk zorgvuldig om met elektriciteit en verwarming.

De komende tijd zullen jullie steeds meer merken dat de JFR vanaf nu een duurzame vereniging is!
Houd onze kanalen in de gaten voor updates over hoe wij, samen met jullie, een groenere toekomst tegemoet gaan!