Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Ouderejaarsreis naar Singapore!

Dit jaar gaat de reis naar het verre Singapore! Wil jij ook mee op deze fantastische reis? Meld je snel aan en solliciteer!

Het lijkt nog ver weg, maar de Reiscommissie is al druk bezig met de voorbereidingen van de Ouderejaarsreis in maart. Voorgaande jaren is de JFR naar Kuala Lumpur, Seoul en Toronto geweest. Dit jaar gaan we naar de wereldstad in de tropen: Singapore! 

Tijdens de reis staan er verschillende formele activiteiten op het programma. Denk daarbij aan (internationale) advocatenkantoren, de Nederlandse ambassade, de Universiteit van Singapore en nog veel meer. Uiteraard zullen ook de culturele aspecten van de bestemming niet onopgemerkt blijven. Zo zullen we een bezoek brengen aan het idyllische Bintan Island en staat er een hike, waarbij we wilde apen zullen spotten, op het programma! Daarnaast is er uiteraard genoeg vrije tijd om de stad zelf te ontdekken! 

De reis zal plaatsvinden in de onderwijsvrije week van 17 t/m 24 maart 2019. De eigen bijdrage bedraagt € 650,- per persoon. 

Lijkt het je leuk om mee te gaan met deze mooie, interessante en ontzettend gezellige reis? Vanaf vrijdag 2 november tot maandag 26 november zijn de sollicitaties open! Solliciteer door je snel aan te melden via de site en een korte motivatie + CV op te sturen naar [email protected]

Dinsdag 20 november staat de Reiscommissie vanaf 16:00 uur klaar in De Smitse om informatie te verstrekken over de Ouderejaarsreis. Dus kom gezellig langs met al je vragen! 
 

 

Skillsweek 2018

Van 19 t/m 23 november wordt de Skillsweek weer georganiseerd! Meld je snel aan voor de laatste plekken!

De Skillsweek komt er weer aan! Dé week voor rechtenstudenten om waardevolle vaardigheden op te doen die elke jurist nodig heeft. Dit jaar zal de Skillsweek plaatsvinden van maandag 19 tot en met vrijdag 23 november, met het thema ‘Chase Your Career’.

 

We trappen de Skillsweek op maandag af met een workshop ‘Social Styles’ van HVG Law. Dinsdag kun je kennis maken met Kennedy van der Laan. Woensdag wordt er een bezoek gebracht aan de rechtbank Rotterdam. Op deze dag zal je meer te weten komen over de werkzaamheden van een rechter en juridisch medewerker. Op donderdag zullen we een bezoek brengen aan Van der Feltz Advocaten, waarbij het pleiten centraal zal staan.

 

Vrijdag zal de Skillsweek worden afgesloten met de Recruitmentlunch in Hotel New York. Hier zullen vijf toonaangevende kantoren bij aanwezig zijn. Dit is een unieke kans om kennis te maken met Houthoff, Deloitte, Ploum, AKD en HVG Law.

Op https://jfr.nl/over-ons/evenementen kun je meer informatie vinden over de Skillsweek dagen. Schrijf je snel in op de website!

Rotterdam Pride week!

Bestel je boeken voor Blok 3!

De boekenkorting voor de boeken van Blok 3 is geldig tot en met 23 november! Bestel je boeken via deze link en laat je boeken thuis bezorgen door Studystore.

De boekenkorting voor de boeken van Blok 3 is geldig tot en met 23 november! Bestel je boeken via de webshop en laat je boeken thuis bezorgen door Studystore. Haal je je boeken liever bij de Studystore op campus? Kom dan langs op het JFR-kantoor te LB-121 voor een voucher!