Wachtwoord vergeten    Wachtwoord aanvragen

Hoofdpartner

Onze hoofdpartner van dit jaar: Loyens & Loeff

Met gepaste trots kondigen wij onze hoofdpartner van dit jaar aan: Loyens & Loeff. Dit toonaangevende kantoor, met vestigingen in binnen- en buitenland, is als full-service kantoor een hoofdpartner om trots op te zijn, niet in het minst omdat het hoofdkantoor in ons mooie Rotterdam is gevestigd.
Wij zijn verheugd onze naam te mogen verbinden aan dit gerenommeerde advocatenkantoor.

De aankomende evenementen

Er komen weer leuke activiteiten aan!

Beste leden,

Binnenkort gaat de kaartverkoop van het lustrumgala online. Deze zal plaatsvinden op 30 november met een magisch thema: Vintage Cirsus. Rondlopend tussen de clowns, tijgers, waarzeggers en acrobaten, zie je de lichtjes fonkelen en ruik je de suikerspin en popcorn. Kom en ontdek de magie van het circus!

&

Het wordt kouder, dikke truien worden uit de kast gehaald en de eerste warme chocolademelk wordt al gedronken. Bij de JFR betekent dat maar een ding: de skireis komt er weer aan! De skireis zal plaatsvinden van 4 tot en met 7 januari, dus houd dit weekend dan alvast vrij! De kaartverkoop zal ook snel online gaan.

 

http://webmanager.e-line.nl//sites/site431/images/jfr_logo_rood_cmyk_afk.png

JFR gaat voor groen!

Het klimaat verandert en het is ieders verantwoordelijkheid de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. De JFR kan hier niet in achterblijven.

Het is daarom dat de JFR aan het inventariseren is wat voor uitstoot de vereniging met zich meebrengt, alsmede concrete stappen heeft ondernomen om deze uitstoot te verminderen. Zo wordt op het JFR-kantoor afval gescheiden en gebruik gemaakt van gerecycled papier. Maar ook papieren koffiebekers hebben geen plaats meer op het JFR kantoor: deze worden definitief vervangen door onze eigen JFR mokken. Daarnaast gaan wij natuurlijk zorgvuldig om met elektriciteit en verwarming.

De komende tijd zullen jullie steeds meer merken dat de JFR vanaf nu een duurzame vereniging is!
Houd onze kanalen in de gaten voor updates over hoe wij, samen met jullie, een groenere toekomst tegemoet gaan!